شیرین زی

انواع کیک ،کاپ کیک ، شیرینی خشک خانگی ، دسر و فینگرفود
  نمره غرفه (نسخه آزمایشی)
0 فروش
نمره غرفه یک عدد بین ۰ تا ۱۰۰ است که عملکرد مثبت و منفی غرفه را از ابتدای فعالیت غرفه نشان می‌دهد. غرفه‌هایی که خوش‌قول‌تر باشند، مشتری‌هایشان راضی‌تر باشند و محصولات بهتر و باکیفیت‌تری ارائه کنند، نمره‌شان بالاتر خواهد بود. بیشتر بدانید
تاسیس:
30 آذر 97
پیام غرفه‌دار:

شیرین زی در صدد ارائه محصولات سالم خانگی با کیفیت بالا ومواد درجه یک است که این امر باعث اعتماد شما واعتماد شما باعث افتخار ماست😊🌷 ادرس اینستای ما @shirin_zi2 ادرس تلگرام @shirin_zi برای دیدن نمونه مدلهای بیشتر به ادرس اینستاگرام ما مراجعه کنید @shirin_zi2

" متاسفانه جستجو نتیجه ای در بر نداشت "
مطمئن باشید که کلمات را درست تایپ کرده اید
کلمه دیگری را امتحان کنید
کلمات کلیدی تایپ شده را کاهش دهید

قصه محصول

همیشه عیدها وتولدها سعی می کردم شیرینی وکیک بپزم و به خانه دوستان و اشنایان ببرم. عید که می شد دیگر طاقت نمی آوردم، چند مدل شیرینی می پختم تا وقتی آشنایان و دوستان به خانه ما می آیند از محصولات خانگی بخورند. سالها بود که اینکار را انجام می دادم، یعنی بیش از 15سال.
کیکها و شیرینی هایم در فامیل زبان زد همه بود

درباره یک زندگی

از کودکی علاقه زیادی به نقاشی و هنر داشتم. در دوران نوجوانی مثل خیلی از دختران آن سالها کلاسهای هنری مثل مکرومه، گیپور ،قلاب بافی و خیاطی رفتم. از آنجا که علاقه من به یادگیری فروان بود وقتی مربی گیپور گفت: من برای یادگیری این هنر به تهران رفتم و آموزش دیدم پس نمی توانم همه فنون را به شما یاد بدهم، تمام آنچه را که مربی به ما یاد نداد، با تلاش فراوان و پشتکار خودم آموختم. در سال دوم دبیرستان وارد مرحله جدیدی از زندگی شدم. باید در این مرحله هم تلاش می کردم و این کار را هم انجام دادم. در دبیرستان فنی و حرفه ای در رشته های هنر و گرافیک و خیاطی جزو برترین ها بودم ولی هنوز راضی نبودم
بعد از ازدواج با هنر آشپزی وشیرینی پزی اشنا شدم و چقدر به این هنر علاقه داشتم. سالها تلاش کردم تا در این زمینه حرفه ای شوم؛ چه مسیر سخت ولی دلنشینی
کمکهای همسرم هم برای رسیدن به این نقطه، بی تاثیر نبود.
(با آنکه ادامه تحصیل را به خاطر فرزندانم کنار گذاشته بودم ولی کار و تلاش را در هیچ زمینه ای رها نکردم. هر کجا مانعی بود یا کار متوقف می شد راه دیگری امتحان می کردم )
اکنون بعد از 19سال تلاش و کار به نقطه ای رسیده ام که در زمینه کیک و شیرینی صاحب نظر شده ام.
دستورات جدید ابداع می کنم و از اینکه دیگران از آنها استفاده می کنند لذت می برم (شاید قنادی تنها کاری باشد که می توانم همه هنرهایی را که آموخته ام در آن پیاده کنم و لذت دیدن آن را با همه انسانها به اشتراک بگذارم)

درباره یک مکان

حالا من در آشپزخانه کوچک، ولی مملو از عشق خانه ام مشغول کار هستم. من اعتقاد دارم که علاوه بر کار حرفه ای، عشق به آن کار، طعم متفاوتی به غذا و کیک و شیرینی می دهد.
برای ارسال نظر وارد شوید. جهت ورود اینجا کلیک کنید.
    اعضای غرفه:
    این غرفه در سراسر وب:
    
    بسط و گسترش مطالب باسلام برای اهداف غیرتجاری و با لینک به منبع باعث خرسندی ماست