شکر نقش‌ جهان
طبیعی و توصیه‌شده در طب سنتی
تاسیس:
12 آبان 95
فروش کل:
163
وضعیت غرفه:
فعال
هم رسانی:
" متاسفانه جستجو نتیجه ای در بر نداشت "
مطمئن باشید که کلمات را درست تایپ کرده اید
کلمه دیگری را امتحان کنید
کلمات کلیدی تایپ شده را کاهش دهید

قصه محصول
در قرون طولانی و در اکثر نقاط جهان، از عسل برای شیرین کردن استفاده ‌شده است. در هند باستان شکر را می‌شناختند و از شربت آن استفاده می‌کردند اما این ماده گران‌قیمت بود و عرضه گسترده‌ای نداشت. در قرن پنجم میلادی هندیان توانستند با تهیه کریستال (بلوره) شکر از این شربت، حمل و نقل و نگه‌داری و تجارت آن را ممکن سازند. بعد از آن، به تدریج شکر در تهیه دسرها و شیرینی‌ها در چین و خاورمیانه به کار رفت. با این حال شکر، همچنان در اروپا جز کالای لوکس و تجملی به‌ شمار می‌آمد. از اواخر قران هجدهم، تولید و مصرف شکر سفید در اروپا رونق گرفت. در همان زمان، مردم اروپا و برخی از کشورهای آسیائی بخصوص ایران، شکر ناخالص تولید شده را که اغلب رنگی تیره داشت، برای درمان برخی از بیماری‌ها مصرف می‌کردند.دانشمندان با آنالیز این ماده دریافتند نه تنها چنین ماده‌ای اثر طبی ندارد بلکه با وجود برخی از میکروارگانیسم‌های مضر در آن غیر قابل‌مصرف است و باید بعد از تصفیه استفاده گردد. در چند دهه گذشته، دانشمندان و قندسازان ماهر توانستند با ترکیبی از شکر تصفیه‌شده طبیعی و لایه نازک از ملاس، نوعی شکر قابل‌مصرف درست کنند که «شکر قهوه‌ای» نامیده شد. مردم خاورمیانه و آسیا در سال‌های اخیر بیشتر با این محصول آشنا شده‌اند.
درباره یک زندگی

اى دوست شکر بهتر یا آن که شکر سازد (مولوى)

اهل بازار اصفهان، برادران همدانیان را می‌شناسند. خیلی‌ها برادرى، عمویى یا دایی‌زاده‌ای دارند که در یکى از چند شرکت و کارخانه بزرگ برادران همدانیان کار می‌کند. براى بعضى هم «خیریه همدانیان» از اسم و رسم شرکت‌ها و کارخانه‌هایشان آشناتر است.از سال ١٣١٤ که على همدانیان کارخانه نساجی‌اش را راه‌اندازی کرد تا سال‌ها بعد که حسین همدانیان سرپرستى کارخانه‌های برادرش را بر عهده گرفت و رونقشان را بیشتر کرد و امروزى که هر دو چشم از این دنیا بسته‌اند، همت و خیرخواهى و خوش‌نیتی‌شان معروفِ مردم اصفهان است و قصه زندگی‌شان درس تازه راه‌های مسیر اقتصاد و تجارت.قدیمی‌های بازار اصفهان از پدرهایشان شنیده‌اند که سال‌ها قبل نوجوان تازه قدکشیده‌ای که چند سال پادو مغازه‌ها و حجره‌های بازار بوده، آن قدر اعتماد بازاری‌ها را جلب کرده و کارش را به حساب انجام داده است که بزرگ‌ترها دستش را گرفته‌اند و برایش دکه‌ای مستقل باز کرده‌اند. یکى ـ دو سال بعد، دکه خرازى، رنگ و روى پارچه به خود می‌بیند و کم‌کم دکه نوجوان بازار، دکان «پارچه‌فروشی على همدانیان» می‌شود.کار على همدانیان آهسته‌آهسته آن قدر رونق گرفت که مغازه را بزرگ کرد و به مهم‌ترین توزیع‌کننده پارچه‌های کارخانه‌های نساجى اطراف اصفهان تبدیل شد. چند سال بعد همان جوان، بازرگان سی‌ساله سرشناس اصفهانى بود و حالا خودش آستین بالا می‌زند تا کارخانه نساجى را راه بیندازد و محصول خودش را بفروشد. یک کارخانه نساجى، به دو کارخانه ‌ تبدیل شد. هر دو کارخانه که چرخشان روى دور افتاد، کارخانه سومى را براى تولید سیمان در اصفهان ساخت. هنوز از اتمام کارخانه سیمان زمانى نگذشته بود و خاک شانه نتکانده بود که مجتمع دیگرى را براى تولید قند و شکر راه‌اندازی کرد.زمستان ١٣٤٢ بعد از سال‌ها کار و تلاش و تولید، وقت استراحت بود، فرصت چشم بستن و پشت سر گذاشتن.بزرگ‌ترهای بازار یادشان هست، ثروت على همدانیان که آن روزها سرمایه‌دارترین بازرگان ایران بود به برادرش حسین رسید. حسین همدانیان، دو سال بعد خیریه‌ای به نام خود و برادرش تأسیس کرد و همه اموال، دارایی‌ها و سهام را به خیریه واگذار کرد؛ خیریه‌ای که زیر نظر خودش و به صورت هیئت‌امنایی اداره می‌شد. حسین همدانیان از یک سو با رشد و ارتقاى فعالیت‌های اقتصادى برادرش، سرمایه و ثروت بیشترى تولید کرد و از سوى دیگر با تخصیص نیمى از سود سالانه شرکت‌ها و کارخانه‌ها به خیریه، زمینه خدمت به عموم مردم را در زمینه‌های مختلفى را فراهم کرد.خیریه على و حسین همدانیان امروز، از بزرگ‌ترین مجموعه‌های خیریه کشور است و به صورت هیئت‌امنایی زیر نظر آیت الله مظاهرى اداره می‌شود.
درباره یک مکان
کارخانه در جاده اصفهان - مبارکه است. در ایام اوج کار، بیش از پانصد نفر در آن مشغول ‌اند و بیش از سه هزار کشاورز در نقاط مختلف کشور ـ حتی تا شعاع پانصد کیلومتری ـ تأمین چغندر مورد نیاز آن را بر عهده دارند. سالانه حدود 150 تن تفاله خشک چغندر نیز در کارخانه تولید و صرف خوراک دام گاوداری‌های مناطق اطراف می‌شود.نقش‌جهان برای خودکفایی، کاهش هزینه‌ها و جلوگیری از خروج ارز، ساخت ماشین‌ آلات و تجهیزات را توسط کارکنان شرکت در دستور کار دارد. در سال‌های اخیر و در مواجهه با تحریم، بخش فنی کارخانه ساخت تجهیزات و دستگاه‌های مورد نیاز آن را بر عهده گرفته است. سه طرح نوسازی واحد چغندررسانی، ایجاد سیستم هوشمند تحویل چغندر قند و تدوین استانداردهای ملی شکر، نمونه‌ای از اولویت‌های فنی و علمی آن‌هاست.
ارزشش را دارد
شکر نقش‌جهان فرق می‌کند چون: طبیعی و توصیه‌شده در طب سنتی است؛ ضررهای شکر صنعتی را ندارد؛ صنعتی و مدرن، تولید می‌شود و کاستی‌های احتمالی روش‌های سنتی را ندارد؛ کنترل کیفیت و مجوز هم دارد. همچنین هزینه‌ای که برایش می‌کنید علاوه بر نفع خودتان، بخشی از درآمدهای بزرگ‌ترین خیریه غیر دولتی ایران را تأمین می‌کند؛ زیرا سهام این شرکت، وقف خیریه برادران همدانیان است.
گواهی ها و تقدیرها
ـ گواهی‌نامه 2008 :9001 ISOـ گواهی‌نامه 2004 : 14001 ISOـ گواهی‌نامه 2007 : 18001 OHSASـ گواهی‌نامه 22000:2005 ISOـ گواهی‌نامه 50001:2011ISOـ گواهی‌نامه HACCP از سازمان جهانی ايمنی غذاـ گواهی‌نامه 17025 ISO از سازمان استاندارد کشورـ گواهی‌نامه CE نشان از كيفيت بالای محصول توليدیـ گواهی‌نامه توليد حلالـ پروانه بهره‌برداری از وزارت صنعت، معدن و تجارتـ مجوز تولید از وزارت بهداشتـ برنده لوح و تندیس کشوری در سال 1387 از وزارت صنایع و معادنـ واحد صنعتی برگزیده دوستدار محیط‌زیست (صنعت برگزیده سبز) از سازمان حفاظت محیط‌زیستـ کسب چهارمین دوره جایزه ملیـ گواهی‌نامه کیفیت سه ستاره
برای ارسال نظر وارد شوید. جهت ورود اینجا کلیک کنید.
    اعضای غرفه:

    صاحب غرفه:

    کارخانه شکر نقش جهان اصفهان
    این غرفه در سراسر وب:
    
    ; ;