درباره نویسنده

مهدی خسروی (میم‌زندگی)

در برخی مجلات (خردسال تا بزرگسال)، سایت‌ها، بازارهای اینترنتی، انتشارات و مراکز، قدم و قلم می‌زنم. دانشگاه هم رفتم و کارشناسی ارشد فلسفه دین گرفته‌ام!

مطالب مشابه

9 Comments

  1. 6

    pocket knife keyring

    Tһһis is a really good tip especially to those new to the blogosphere.
    Short but very accurate info… Thanks f᧐r sharing this one.
    A must read post!

    پاسخ
    1. 5.1

      مهدی خسروی (میم‌زندگی)

      :Thanks. please see this

      http://basalam.ir/mag/skincare/

  2. 4

    داود

    نون تیری را من در آشپزی مدرن هم استفاده میکنم ، لایه لایه پنیر موزارلا و نون تیری و روکش کره گوسفندی و در نهایت یکربع در فر یا ماهیتابه که نون تیری برشته بشه با پنیر وسطش طعمی بی نظیر و ایرانی را به ارمغان میاره . نون تیری چین وقتی به دستم رسید اول همین کارو کردم و درود فرستادم به زنان روستایی سرزمینم و تکه‌ای از نان را به جای دستانشان بوسیدم .

    پاسخ
    1. 4.1

      مهدی خسروی (میم‌زندگی)

      سپاس فراوان از توجه و محبت شما به محصولات سنتی و کاربرد آن در آشپزی مدرن.

  3. 2

    حامد آقاجانی

    یکی از دوستای من توی خونه‌شون نون تیری می‌پزن. چند بار برای ما آورده، خیلی خوش‌خوراک و خوشمزه‌ست. البته نون بلوط هم می‌پزه. ولی همه ذائقه‌ها نمی‌پسندند. من شخصا خیلی خوشم میاد از نون بلوط.

    پاسخ
  4. 1

    حسن الماسی

    مطلب اینقدر جالب بود که تا آخر خوندمش.

    پاسخ
    1. 1.1

      مهدی خسروی (میم‌زندگی)

      درود بر شما که تا آخر با متن بودید

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تمامی حقوق مربوط به شرکت توسعه و تدبیر جوامع سلام می باشد.