با سلام - با سلام، جهان جای بهتری است

گیلانما

تولید کننده تک محصولی
Abbasi Abbasi گیلان | رانکوه
خلاصه
عرضه مستقیم محصول چای طبیعی ایرانی (گیلان_املش)
100%طبیعی و ارگانیک
بدون رنگ و اسانس شیمیایی

#چای_خالص و طبیعی را؛
👈آسان بخرید،
با 70% تخفیف پست باسلام تحویل بگیرید،
و بی دغدغه بنوشید...☕️
قصه محصول
🌱چای سیاه، که پراستفاده ترین چای در دنیای غرب است، در واقع همان چای سبز است که برگهایش را بیشتر خشک میکنند، و این کار باعث میشود طعم و رنگ آن تغییر کند. از آنجائی که چای سیاه را به میزان بیشتری تخمیر و اکسیده میکنند، برگ آن هم تیره میشود و آن عطر معروف خود را میگیرد. به محض اینکه طعم و عطر چای به میزان لازم ارتقاء پیدا کرد، فرایند اکسیداسیون را متوقف میکنند. پس از آن برگها را در اندازههای مختلف خرد میکنند و دسته بندی هم طبق اندازۀ آنها صورت میگیرد.
چای سیاه در واقع پایه ای است که انواع مختلف چای را از میگیرند.
🌱برگ های چای سبز اصلا تخمیر نمی شوند. آن ها در هوای گرم، خشک می شوند و بعد به سرعت آن ها را بخار می دهند.
🌱چای سفید، از برگ های چای رسیده به دست می آید. وقتی غنچه چای هنوز باز نشده است، آن را می چینند و قبل از این که برگ های چای خشک شوند، آنها را بخار می دهند. به این دلیل نام سفید را بر آن گذاشته اند که غنچه های چای، کرک هایی دارد و هنگامی که چای خشک می شود، این کرک ها به رنگ سفید در می آیند.
طعم و کیفیت چای ها نیز بایکدیگر متفاوت است و بستگی به زمان برداشت و به اینکه از کدام قسمت از برگ چای تولید شده دارد.
💠همانطور که، فرآیند تولید چای ها با هم متفاوت است، هر چای نحوه طبخ و دم کشیدن متفاوتی از یکدیگر دارند ،برای مثال ،باید دقت نمایید که از دم کشیدن چای سبز ، بیش از حد مقرر خودداری شود ، زیرا مزه ی چای را تلخ می نماید .
خوشبختانه چای علاوه بر اینکه نوشیدنی لذتبخشی است، برای سلامتی هم مفید است.
چای سیاه قوتبخش قلب، باعث جلوگیری از
سرطان، چربی سوز، محرک سیستم ایمنی، و تسکین دهندۀ آرتروز است، ضمن اینکه با ویروس میجنگد و کلسترول زدا هم هست.
و چای سبز،سرشار از آنتی اکسیدان های طبیعی به همراه خواص ضد سرطان، کاهش دهنده وزن، شاداب کننده پوست، کاهش کلسترول ...است.
همۀ اینها برای بوتۀ کوچکی که آنرا داخل
​​​​​مقدار کمی آب داغ بریزند، بد نیست!
درباره یک زندگی
سلامی به طراوتِ گل بوته هایِ چای و لطافت نم نم بارانِ بهاری ؛
و با سلامی به گرمی آفتاب و صفای قلبِ پاک و بامحبت مردمانِ گیلان .
عباسی هستم ، با اصالتی از روستایی سرسبز، در دامنه ی یکی از کوه های بخش رانکوهِ املش، به نام " گوشت پزان" .
روستایی که نام و نشانش برمی گردد به گذشته های خیلی دور ، آن زمان که مکانِ تفریحیِ دل انگیزی برای اربابان و خان ها و مردمانی بود که برای شکار گوزن و گونجه گاو(گاو املشی) به کمانه ی کوه می زدند و بساط کباب به راه می انداختند و کنار آتش از خاطرات سفرهای دور و درازشان می گفتند .
خنَکایِ دلپذیر هوا ، صفای اهالی ِخانه های چوبی، سرسبزی دامنه ی کوهِ پر از بوته های چای و لذت خوردن کبابِ بی نظیر ! نام ماندگاری شد برای این روستا تا نشانی باشد از سخاوت و مهمان نوازی مردمانی که برای به ارمغان آوردن مشتی عطر چای! ، چه بسیار رنج و زحمت را متحمل می شوند ... رنج و زحمتی که این روزها دستخوش ناملایمت روزگار و بی توجهی اغیار شده تا عطر چای اصیل ایرانی به فراموشی سپرده شود.
و من تمام خاطراتِ شیرین کودکی ام پرشده از عطرِ مست کننده ی چای و هم صحبتی با زنان و مردان چای کاری که نه جنگیدن با گرما و سرمای ایام آنان را از پای در می آورد و نه ناکامی روزگار کامشان را تلخ می کرد، اما در این سال ها بی توجهی و بی تفاوتی دوستان ، واردات بی رویه چای نامرغوب ، طعمِ اسانس های شیمیایی که سبب تغییر نادرست طبع و ذائقه ایرانی شده ، دلشان را سخت آزرد و باعث شده کمتر کسی به صدای خسته و پرتلاطم قیچی های آنان توجه کند!! وضعیت به گونه ای شد که بسیاری از آنان باغات چای خود را یا به حال خود رها کرده اند و یا تبدیل به ویلا نمودند! افسوس که نه خریدار و نه کارخانه دار و نه بخش دولتی هیچ یک نتوانستند حق این طلای سبز را بجا آورند!!
فعالیت های جانبی زیادی دارم و درآمد اصلیم از حرفه ام است اما احساس می کنم رسالت های زیادی من جمله رسالت فرهنگی بر دوشم است. انگیزه اصلی من برای"با سلامی" شدن ، ابتدا معرفی اهالی توانمند و زحمتکش چایکار است که با آفرینش دستان خود دانه های چای را کاشته و با نگهداری و حرس های مداوم بوته های برگ سبز را زنده نگاه داشته اند ، چای ای که عاری از هر گونه عطر، طعم، رنگ دهنده های مصنوعی و اسانس های شیمیایی است و بعد کمک به اقتصاد خانوارهای چایکاران و بهبود وضعیت کار آن هاست. به این امید که روزی نام و آوازه چای ایرانی به جایگاه اصلی خود بازگردد و به گوش همه ی ایرانیان و ایرانی دوستان برسد.
درباره یک مکان
ارزشش را دارد
در دنیایی که پر شده از مواد افزودنی و تراریخته و سموم ، با شروع شعار محصولات سالم و ارگانیک در کشور عزیزمان ایران که حرکتی نوین در سطح ملی است ، تصمیم گرفتم در غرفه ی "گیلانما" ،"چای" ایرانی ، این طلای سبزِ کاملاً ارگانیک(تحت نظارت باغات بیولوژیک) و بدون سموم و رنگ های شیمیایی را به خانواده های اصیل ایرانی معرفی و ارائه کنم.
اینک من اینجا هستم تا بگویم: "حفظ اشتغال چایکاران، در گرو حمایت از تولیدکنندگان داخلی است و هر چه ظرفیت های تولیدی افزایش یابد، صرفه جویی بیشتری حاصل می شود."
به امید رسیدن به روزگاری که همگی حامی چای ایرانی شویم...

#من_حامی_چای_ایرانیم.
گواهی ها و تقدیرها
چند نکته:
1. سعی شده از نزدیک ترین تصویر به محصول استفاده شود ،اما در تکمیل غرفه از محصولی که ارائه میدم تصویر قرار میدهم.
2.
یک چای خشک طبیعی رنگ یکدستی ندارد و بخش هایی از ساقه و برگ بصورت مخلوط در آن وجود دارد که میزان ساقه و برگ باتوجه به انواع مختلف چای بیشتر است. برای مثال چای های قلم مقادیر بیشتری از ساقه چای را در خود به نسبت چای های شکسته دارند.
3. یک چای طبیعی به هیچ عنوان در چند ثانیه دم نمیکشد و نمیتوان این انتظار را داشت که یک قاشق چای خالص و واقعی چندین لیوان چای دهد. چای طبیعی و واقعی حداقل به 15 الی 20 دقیقه زمان برای دم کشیدن نیاز دارد.
نگارخانه
نظرات سایر کاربران
فرزانه بهارنه
فرزانه بهارنه | 96.07.03, 11:43 ق.ظ
سلام خانم عباسی گرامی به جهت چای های سالم ومرغوبتان چقدر خوبه که ذایقه های مان را که با تبلیغات شرکتهای خارجی خراب کرده ایم بر گردانیم وازمحصولات سالم خودمان استفاده کنیم
پاسخ از Abbasi:
سلام .ممنونم از نظر لطفتون. انشاالله که بتونیم طعم بی نظیر. و ذائقه طبیعی چای اصیل ایرانی را به شما هدیه بدهیم.🌹
momenzadeh
عارفه مومن زاده
عارفه مومن زاده | 96.07.05, 8:17 ب.ظ
غرفه خیلی خوبی بود
به خیلی از سوالهای ذهنم در مورد چای و انواع ان جواب داده شد
من خودم طعم گس چای ایرانی را خیلی دوست دارم ولی خانواده ام خیلی اهلش نیستند
اگر بسته بندی های کوچکتر هم داشته باشید عالی میشه
پاسخ از Abbasi:
ممنونم از شما امیدوارم. خوشحال میشم که بتونم خدمتی به شما دوستان داشته باشم. چشم حتما .
نظرات شما